Αρχικη

Oceanis411 - sailing yacht

Oceanis411(4cab)out

Tο ιδανικότερο πέλαγος για ιστιοπλοΐα, με τα αναρίθμητα και πανέμορφα νησιά!!! Το σκάφος είναι απόλυτη ελευθερία προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και αξέχαστες διακοπές.

Ανοίγοντας διάπλατα τους θαλάσσιους δρόμους, εξερευνήσετε τα νησιά μας, για ποικίλες δραστηριότητες, όπως ιστιοπλοΐα, προσέγγιση σε παρθένες παραλίες, αγκυροβολήστε σε ασφαλές πανέμορφους όρμους, απόλαυση της φυσικής ομορφιάς, κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά, ψάρεμα, καταδύσεις και απολαύστε  φανταστικά βράδια με τον ευδιάκριτο έναστρο ουρανό να σας μαγεύει.  Δεν υπάρχει το άγχος της μεταφοράς, από νησί σε νησί, η ανεύρεσης ομπρέλας και της πολυκοσμία στην παραλία.

Διοργανώνουμε ταξίδια με σκάφη σε όλη την Ελλάδα από μια απλή ημερήσια εκδρομή μέχρι και πολυήμερες διακοπές με την οικογένεια σας η την παρέα σας.Καθώς και συμμετοχή σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες με σκίπερ οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας μεταδώσουν την  εμπειρία τους.

Η εταιρία μας ασχολείται από το 1995 στο χώρο της ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών.

sailing boats

aegeo sailing boats

Όλα  τα σκάφη που έχουμε  στο δυναμικό μας , οι ιδιοκτήτες τους είναι επαγγελματίες και ιστιοπλόοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα της ανέμελες διακοπές σας. Έχοντας αυτήν την εμπειρία μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τις διακοπές, διαλέγοντας την σωστή διαδρομή για την περιοχή που επιθυμείται και τον τύπο του σκάφους που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.
….

 

sunset yacht

sunset yacht

Oceanis411(4cab)out

Oceanis411(4cab)out

   Φαξ: +302310953773    Κινητό: +306974736333
http://www.aegeo-sailing.gr     info@aegeo-sailing.gr

Προσφορές

Εδώ μπορείτε να δείτε προσφορές για ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών και πολυήμερες εκδρομές στο Αιγαίο.

Μαθετε περισσοτερα ...

προσφορές - ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους

Αγώνες Ιστιοπλοΐας


Ενημερωθείτε για τους ελληνικούς αλλά και τους διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας που θα πραγματοποιηθούν φέτος ...

Μαθετε περισσοτερα ...